ОГЛАС: Се продава стан од 70 m2 во Македонска Каменица

Се продава стан од 70m2 на улица Самоилова (поранешна улица Првомајска) спроти детската градинка Бамби во Македонска Каменица. Станот се наоѓа на 1-ви спрат, истиот е во добра состојба.

Лице за контакт: Борче Миленков

Контакт телефон: 077585400

(Нарачан маркетиг текст)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *