ОГЛАС: Се продава стан од 62 м² на улица Рударска во Македонска Каменица

Се продава стан на улица Рударска во Македонска Каменица.

Станот е со површина од 62 м² и 9 м² подрумски простор. Се наоѓа на 5-ти кат.

Станот е целосно реновиран, има сопствен комбиниран систем за парно греење на струја и пелет, нова столарија, соларен систем за топла вода, клима, нов мебел и санитарија.

Цена по договор. Може да се разгледа во секое време од денот.

Телефон за контакт: 071 900 887, Елеонора

Фотографии од станот во прилог:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.