ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА СТАН НА УЛИЦА САМОИЛОВА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА (ФОТО)

Македонска Каменица, 26.01.2021 година – Се продава стан на улица Самоилова во Македонска Каменица.

Станот е со површина од 58 м/2. Истиот се наоѓа на 3 (трети) кат во влезот кај аптека “Вива”.

Станот е целосно реновиран, со нова столарија, мебел и санитарија.

Цена по договор, со можност за купување со или без мебел. Може да се разгледа во секое време од денот.

Телефон за контакт: 070 947 020

Фотографии од станот во прилог:

Leave a Reply

Your email address will not be published.