ОГЛАС: Се издава индустриски објект ХАЛА со површина од 950 m² – с.Луковица, Македонска Каменица

Се изнајмува повеќенаменски објект погоден за секаков вид на лесна и преработувачка индустрија.

Објектот има лесен пристапен пат, паркинг простор за тешки товарни возила, сопствен водовод и 10kw трофазна станица за електрична енергија.

Се наоѓа на 2,5 km од Македонска Каменица, на само 220 метри од регионалниот пат А3, во атарот на Луковица.

Објектот има два засебни дела со вкупна површина од 950 м². Поголем дел од 580 m² и помал дел, погоден за магацински и канцелариски простор од 370 m². Истите може да бидат пренаменети и преуредени според потребите на вашата дејност.

Контакт телефон: +389 71 794 581

За разгледување на локацијата и местоположбата на објектот кликнете на следниов линк:
https://maps.app.goo.gl/wKs4u6LYPpndxUbw7

(рекламен текст и фотографии)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.