ОГЛАС: Поволно се продава парцела во Македонска Каменица погодна за изградба на куќи (Фото)


Се продава парцела во Македонска Каменица, со вкупна површина од 910 m² по многу поволна цена. Истата се наоѓа во непосредна близина на конфекција “ТАМАТЕКС” на Церски пат (Пиштолско маало).

Самиот факт што парцелата има пристап (приод) на локален пат ја прави исклучително погодна за изградба на куќи или друг стамбен или деловен објект во зависност од вашите потреби.
Телефон за контакт и подетални информации: 070 309 720

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *