Оглас за СЕЗОНСКИ РАБОТНИЦИ во Италија со македонски пасош

Објавен е повик за привремено вработување на македонски државјани во Италија.
Обезбедено е:
– Сместување
– Храна
– Превоз
– Плата
– Курс по италијански јазик
Може да се пријавите со МАКЕДОНСКИ ПАСОШ
Повеќе детали за огласот побарајте ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.