ОГЛАС ЗА РАБОТА: МОТЕЛ „МЕРАК“ ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ

Мотел “Мерак”, реномиран ресторан кој се наоѓа на само 3 км од Македонска Каменица, во село Луковица, има зголемена потреба од персонал: келнери/ки и работници за во кујна – кувари/ки. Од Мотел “Мерак” нудат одлични услови за работа и солидни месечни примања.

Заинтересираните лица за подетални информации можат да се јават на телефонскиот број 075 354 506 или за разговор да се обратат директно во Мотел “Мерак”.

(ПРОМОТИВЕН ТЕКСТ)

Leave a Reply

Your email address will not be published.