Нормализиран сообраќајот по денешните одрони на патниот правец Каменица – Кочани

Од Авто мото сојузот на Македонија јавуваат дека сообраќајот, по денешните поголеми одрони на патниот правец Македонска Каменица – Кочани, е нормализиран. Екипите се уште се на терен и будно ја следат состојбата на критичните места.

ГП „Гранит“ интензивно продолжува со чистење на веќе постоечките одрони на делницата, заради кои во текот на денот сообраќајот се одвива наизменично по една коловозна лента.

Leave a Reply

Your email address will not be published.