Ново урнебесно видео со мега-популарниот Благојчо од Каменица

Нашиот легендарен сограѓанин Благојчо, повторно ги бранува социјалните мрежи. Својата мега популарност ја достигна со учеството во “Квизот на Ирена” како што вели тој, а сега со својата брутална искреност и насмеан лик се појавува во ново урнебесно видео на Мотика, погледнете:

Автор: Роберт Тодоровски

Извор: Мотика

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *