Ново извонредно видео на Андреј (BULL Production). Гледајте и уживајте!

Нова совршена видео приказна раскажана од Андреј, Ненад и Дарко (BULL production). По неверојатното видео од Осогово, овојпат дечките го промовираат Галичник и неговите убавини. Погледнете!

Видеото од Осогово е на следниов ЛИНК.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.