НОВО ВО ГРАДОТ: КАРГО ЕКСПРЕС РАБОТИ НА НОВА ЛОКАЦИЈА СО ЕКСПРЕСНА И СИГУРНА ДОСТАВА

Карго Експрес прв во својата дејност.
Ваш партнер во достава!

Карго Експрес е прва приватна компанија во својата дејност за достава на секаков вид пратки. На пазарот во Македонија постојат од 2003 година и за овој долг период развиваат богата мрежа на преставништва и базни станици низ целата држава.

Карго Експрес во Македонска Каменица има канцеларија на нова и подостапна локација за Вас.
Сега се наоѓаат во центарот на градот, на улица Гоце Делчев, бр. 8 (поранешен салон на Т – Мобиле).
Имаат нови квалификувани и услужни вработени лица.
Лице за контакт Маријана С., телефон 075/443-185

 

Основна услуга на Карго Експрес е транспорт на разни стоки и материјали, писма, документација и друго низ целата територија на Македонија. За овие услуги располагаат со богат, модерен и редовно сервисиран возен парк со кој ракува високообучен тим подржан од висококвалификувана логистичка служба.

 

Го олеснуваме вашиот секојдневен живот!
Вашата пратка е сигурна со нас!

 

(Маркетинг објава)

Leave a Reply

Your email address will not be published.