НОВО ВИДЕО: Благојчо од Каменица во квиз Арена

Не стивнуваат реакциите по импресивното учество на Благојчо од Каменица во квизот на Алфа ТВ – Арена. Благојче станува екстремно популарен низ цела Македонија.

Погледнете го новото видео од неговото претставување во квизот Арена.

Leave a Reply

Your email address will not be published.