НОВИНА: ЗАПОЧНА ПРОЕКТОТ “Radio Talk Kamenica.Mk”, БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА НОВИНИ СО KAMENICA.MK

Новина во менито на kamenica.mk. Од денес е активен сервисот “Избери Музика”, кој е дел од пробниот “пилот” проект “Radio Talk Kamenica.Mk”. До дооформување и остварување на целосно замислената идеја на уредничкиот тим, можете да се послужите со менито на разноврсна и урбана музика што ви ја нудиме преку панелот на www.radiotunes.com.

Кон времениот музички програм можете да пристапите од тука, со клик врз сликата или директно од банерот поставен на почетната страна на www.kamenica.mk

Остануваме отворени за соработка и идеи, ги очекуваме вашите конкретни предлози на оваа и сите други останати теми од урбаното живеење на градот, се со цел збогатување на целокупната понуда за Вас и културно богатење на нашата средина.
Каменица има своја урбана страна…kamenica.mk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.