Нова Година со Libero Travel. Изобилство од дестинации!

Libero Travel организира атрактивни новогодишни патувања до неколку дестинации. Следејќи ги барањата и желбите на клиентите, веќе се објавени неколку супер понуди до Белград, Истанбул, Краков, Сараево и Будва.

Сите понуди може да се разгледаат на подолните линкови:

1. Белград

2. Будва

3. Краков

4. Сараево

5. Истанбул

6. Истанбул + Принцески острови

Libero Travel – Изобилство од дестинации!

Либеро Травел
Телефон: 033/ 272-800, 072/ 272-800
e-mail: liberotravel@yahoo.com
Ул. Теодосија Паунов БР.16/2, Кочани

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *