НОВА ГОДИНА ВО БУДВА СО СПЕКТАКУЛАРЕН КОНЦЕРТ НА ДИНО МЕРЛИН!

Libero Travel ве води на спектакуларен дочек на Новата 2019 година во Будва. Покрај факултативното патување во Дубровник, една од најголемите причини за избор на оваа дестинација за новогодишната ноќ е концертот на неповторливиот балкански музички мајстор Дино Мерлин.

Комплетната програма за ова патување побарајте ја на следниов ЛИНК. Сите останати понуди на Libero Travel погледнете ги на http://liberotravel.com.mk.

Кога ви се патува, изборот е единствен – Libero Travel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *