Никогаш не се радувај пред време

Никогаш не се радувај пред време

 

Во самиот финиш на трката во брзо одење на 20 километри на Европско првенство во Рим, Шпанката Лаура Гарсија-Каро самоуверено пред самиот крај крена раце во вис и со шпанско знаме во рацете почна да слави бронза. Ама во последен момент Украинката Људмила Ољановска ја претрка и и го зеде медалот од рака.

izvor> off.net.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *