Не се филмајте! Вашите скапи патики веројатно се тежок фалш.

Погледнете го видеото на кое е прикажано како евтини кинески патики стануваат оригинален Nike. Затоа не се филмајте, веројатно и вашите скапи патики се само обичен фалсификат. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.