Неодоливата Мадалина Диана Генеа

Генеа ја започна својата кариера во моделирањето на свои 15 години и почна да се прикажува за дизајнерот Гатинони во Милано, Италија.

Генеа за време на нејзината кариера учествуваше на модни ревии во Романија, Италија, Германија, Јапонија, Австрија, Шпанија, Франција и Јужна Африка. Генеа за време на нејзината кариера се појави во неколку реклами, меѓу кои и Перони, Њујоркер и Квеле. Откако беа избрани за меѓународниот календар заедно со уште два други модели од агенцијата МРА, кои се Катрин Менџа и Кармен Продан, Генеа во 2007 година се појави во видео за албумот на Ерос Рамазотти “Новиот најдобар на Ерос Рамазотти – Ил темпо тра тра нои”.

kinopoisk.ru

Целосен текст на: piperce.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.