Необјавена снимка на Тоше Проески се појави на интернет

На youtube се појави снимка од Тоше Проески на гостување во една популарна српска емисија во ја изведува песата „Брод у боци“.

Нашата музичка легенда уште еднаш покажа дека поседува вонсериски талент за пеење и шарм на кој секоја светска ѕвезда можеше само да му завиди.

Досега необјавената песна од Тоше Проески може да ја слушнете на следниов линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *