На 23-ти мај, „Љубовен маратон“ во Македонска Каменица

На 23-ти мај, со почеток од 20.00 часот, во новиот Дом на култура во Македонска Каменица, ќе биде изведена театарската претстава „Љубовен маратон“ на театарот при НУЦК „Ацо Шопов“ од Штип. Претставата е комедија од Нил Сајмон, во режија на Никола Ристов, а ќе настапат Виктор Арев, Ангелка Нашкова, Марија Минчева, Елена Шорова и др.

Влезниците за претставата се 30 денари. Организатор на настанот е КИЦ „Романса“, со поддршка од општина Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published.