Најурнебесниот одговор на Благојчо во „Арена“

Квизот „Арена“ и Благојчо од Каменица станаа екстремно популарни изминатите неколку дена. Репризата од квизот е вечерва, во 22.10, на Алфа ТВ. Ова е најурнебесниот одговор на Благојчо од неговото учество во квизот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.