Најубавите македонки: Марјана Станојковска

Според американскиот сајт „Beautiful Woman Pedia“ трите најубави жени од Македонија се Марјана Станојкоска, Катарина Ивановска и Сузана Ал Салкини.  

Денес Ви ја претставуваме Марјана Станојковска, македонската лото девојка. Иако наполни 30 години, Марјана Станојковска сеуште важи за една од најжешките македонки. Постојано е ангажирана како водителка, манекенка и модел, а каменичката публика имаше можност во живо да ја види на прославата по повод 10 години од рестартирањето на Рудник „Саса“. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *