Наталија од Делчево апелира за помош за излез од тешката состојба на нејзиното семејство

На социјалните мрежи деновиве се шири апел на една мајка од Делчево која бара помош за нејзиното семејство кое се наоѓа во тешка ситуација.
Апелот во целост можете да го прочитате овде.

Доколку сакате да донирате кликнете овде

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *