Му дале дозвола за доградба на тераса. Ја доградил, ама да не претерал?

На социјалните медиуми кружи фотографија од доградба на тераса во Чаир, Скопје. За сопственикот велат дека имал дозвола за доградба, само дека претерал малку. Терасата испаднала поголема од станот. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *