Мотел Мерак ја враќа традицијата на сцена!

 

Постарите ја раскажуваат со радост, наше е да ја продолжиме оваа убава традиција!

Најлудите забави во градот секогаш се случувале кога во Мотел Мерак- Луковица гостувале реномирани музички состави. Постарите генерации со радост раскажуваат присетувајќи се на забавите од нивно време, токму во нам добро познатиот Мотел-Луковица, денес Мотел Мерак. Така, според традицијата нека биде и овој пат, нека продолжи убавата приказна да тече кон новите генерации.

Одличните забави за сите генерации, по повод претстојните новогодишни празници во Мотел Мерак започнуваат токму денес. Групата Респекти Бенд со прекрасната вокална исполнителка Сандра Спирова вечерва ќе бидат ваши домаќини, а веќе утре забавата продолжува со оркестарот Табиет.
Резервациите се вршат на телефонскиот број 075 354 506.

Забавата е со почеток од 20:30 часот секој петок и сабота, почнувајќи од вечерва.

Мотел Мерак ја враќа убавата традицијата на сцена!

Бидете дел од приказната!

Leave a Reply

Your email address will not be published.