Мотел “Мерак” продолжува со предоногодишните изненадувања за љубителите на добрата забава

Мотел Мерак- Луковица продолжува со најавените предновогодишни изненадувања кога станува збор за најубавите забави во градот. Веќе во сабота за сите љубители на убавата македонска и староградска музика во Мотел Мерак ќе гостува орекестарот Табиет. Петокот пред тоа е резервиран за Респекти Бенд и ваша неповторлива забава !

Резервирајте на 075 354 506 и бидете дел од прекрасниот амбиент на Мотел Мерак, надополнет со богатото мени на специјалитети од вкусната кујна и одличната услуга во беспрекорно уредениот амбиент!

Мотел Мерак постои за ваше задоволство! 

Во Мотел Мерак моментите не поминуваат, тие едноставно се уживаат!

Leave a Reply

Your email address will not be published.