Мотел „Мерак“ – ваш домаќин на најлудите забави по повод 8-ми Март

Во пресрет на 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената, Мотел „Мерак“ – Луковица, огранизира секаков вид на пригодни веселби и забави. Имаат поволни понуди и пакет- мениа за сечиј вкус, прилагодливи кон сите ваши потреби и желби. Големиот сместувачки капацитет во сега проширениот ресторански дел, нуди прекрасен амбиент за забави организирани од претпријатија и фирми со поголем број на вработени, како и институции од Македонска Каменица и околните градови во Источна Македонија. Нема да заборавиме да Ви напоменеме дека Мотел „Мерак“ заедно со „Диези Бенд“ ве очекуваат на најлудата забава во градот, организирана по повод 8-ми Март – Маѓународниот ден на жената, со почеток од 20 часот на 8-ми Март, четврток.

Богата трпеза во прекрасен амбиент, брзата услуга и лудите забави се нешта кои секој посетител повторно го враќаат во Мотел „Мерак“.

Раскажувајте ги спомените од вашите убави моменти поминати во Мотел „Мерак“, традиционален домаќин на вашите најубавите прослави и моменти во животот.

Подетални информации тука или на следниве телефонски броеви:
075 354 506 и 075 354 505

Leave a Reply

Your email address will not be published.