Можен е недостиг на вода во повисоките делови од градот поради градежни работи на водоводна линија

Македонска Каменица, 17.08.2021 година – ЈП Камена Река ги известува граѓаните на Македонска Каменица дека, извршувањето на тековните работни активности на главна водоводна линија, можат да доведат до намалување на потребните количини со вода и недостиг на истата кај домаќинствата од повисоките делови во градот.

Од ЈП Камена Река апелираат за рационално користење на водата за пиење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *