Младинките на ЖФК Каменица САСА одиграа одлични натпревари против младинската екипа на ЖФК Скопје

Младинките на ЖФК Каменица САСА во рамки на Младинската женска фудбалска лига на Македонија ги одиграа натпреварите против првопласираната екипа ЖФК Скопје од Скопје.

– Викендов одигравме одличен натпревар со нашите млади фудбалерки против првопласираната екипа од Скопје. Младите девојки прикажаа одличен фудбал и голем напредок! Браво на сите, – изјави Зоран Златковски по завршувањето на натпреварите, притоа упатувајќил багодарност за поддршката од многубројната публика на трибините од помошните спортски терени во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *