Мега-популарниот Ален Хасановиќ утре настапува во Летна Бавча „Златина“- Македонска Каменица

 

Летна бавча „Златина“ – Македонска Каменица ве поканува на спектакуларен настап на мега-популарниот млад и талентиран македонски пејач – Ален Хасановиќ.
Забавата е во петок (20. Јули), со почеток од 21:00 часот.
*заради зголемениот интерес за присуство и во интерес на вашата резервација од Летна бавча „Златина“ замолуваат да пристигнете на време на забавата. За резервација на вашето место можете да се јавите на 078 268 775 во текот на денешниот и утрешниот ден.

(маркетинг објава изготвена за потребите на Летна бавча „Златина“ – Македонска Каменица)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *