Матеј Митревски – најголем кошаркарски талент на Балканот

Матеј Митревски има само 10 години и е член на Кошаркарскиот клуб „Баскет Кам“ од Македонска Каменица. Тренира кошарка веќе пет години и за него велат дека е еден од најголемите, ако не и најголемиот кошаркарски талент на Балканот и дека пред него претстои блескава кариера.

Погледнете како изгледа мал дел од тренинзите на Матеј:

Leave a Reply

Your email address will not be published.