МАРИНЕЛА АНГЕЛОВСКА – МЛАДА КАМЕНИЧАНКА КОЈА ГО ВООДУШЕВИ ЖИРИТО ОД НАЈСИЛНОТО БАЛКАНСКО МУЗИЧКО ШОУ

Каменица, 28.Х.2017 (kamenica.mk)

Погледнете го одличниот настап на младата Маринела Ангеловска (15) од Македонска Каменица која со својата прекрасна изведба на “Не Се Враќаш”(Каролина Гочева) успеа да го воодушеви жирито од најсилното балканско музички шоу за млади изведувачи на забавни мелодии. Видеото можете да го погледнете на следниов линк:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1396672070429954&id=519128144851022

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.