Македонска Каменица: “SPORT LIFE” има потреба од ОПЕРАТОРИ

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на ОПЕРАТОРИ ЗА РАБОТА во следните градови:

Потребни квалификации:

-Основно познавање на компјутери
-Завршено средно образование
-Со или без работно искуство
-Познавање од областа на спортот е пожелно

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *