Македонска Каменица: 18 активни случаи на Ковид и 42 лица во изолација | 20.11.2020

Македонска Каменица, 20.11.2020 година – Според последните објавени податоци на официјалната веб страна од Институтот за јавно здравје (www.iph.mk), во дневните извештаи и неделниот извештај за периодот од 13-20.11.2020 година, општина Македонска Каменица има 18 активни позитивни случаи на Ковид 19 и 42 лица се со решенија за изолација. Вкупниот број на заразени лица од почетокот на пандемијата со Ковид 19 изнесува 96 лица.

ЧУВАЈТЕ ГО СВОЕТО И ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ!
ОД НАС ЗАВИСИ!

Извор на податоци: Институт за јавно здравје на Република Северна Македонија
Линк: www.iph.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *