МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: Се продава куќа на улица Македонска

Комерцијална објава – Се продава куќа во Македонска Каменица.

Куќата се наоѓа на улица Македонска број 14. Истата има чист имотен лист за превод.

Куќата е на три спрата, со помошни простории и уредено дворно место.

Заинтересираните купувачи куќата можат да ја разгледаат и видат во секое време од денот. Цена по договор.

Лица за контакт:

Бобан 071 771 718

Фиданчо 071 635 080

Leave a Reply

Your email address will not be published.