Магијата на Несторовски продолжува. Денес погоди и против големиот Милан

Илија Несторовски не запира. Магијата наречена Нестор-гол продолжи и денес. Македонецот погоди и против Милан, но неговиот Палермо никако не успева да победи. 14937295_1294283217269720_2331371703356308307_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.