Локален пат Делчево – Бигла – Виница: Приказна на која сосема малку и фали да биде прекрасна (Видео)

09.XI.2017 (kamenica.mk)

Погледнете го аматерското видео, направено од живописниот предел околу локалниот пат Делчево – Бигла – Виница:

Leave a Reply

Your email address will not be published.