ЛЕТО 2018: ЕДНОДНЕВНИ ЕКСКУРЗИИ НА ЛИБЕРО ТРАВЕЛ

Имате слободен ден, а немате одлучено како да го искористете?

Решението е едноставно, искоритете некоја од следниве одлични понуди на Либеро Травел: ЕДНОДНЕВНИ ВИКЕНД ЕКСКУРЗИИ до Солун, Сандански или Паралија.
Ова се само дел од понудените дестинации, понудата ќе биде проширена веќе од наредниот викенд. Цени за патувањата: Солун: 750 денари, Паралија: 750 денари и Сандански: 600 денари
Организиран превоз за Солун и Паралија од: Виница, Кочани, Штип, Радовиш и Струмица
Организиран превоз за Сандански од: Виница, Кочани и Штип
📞 Информации на телефон: 072 / 272 800 и 078 / 372 800

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *