Критично во делчевско и пехчевско, евакуирани дел од жителите од опожарените места

Иако дел од пожарите беа ставени под контрола некои жаришта повторно се активираат.. Екипата на Канал 5 е во близина на Пехчево во атарот на селото Вирче.

Извор: @Канал5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *