Кратко видео од чистењето на камените одрони од патот Каменица – Кочани

24. Јануари 2018 каменица.мк

Веќе втор ден интензивно се работи на отстранување на камените одрони долж трасата од меѓународниот пат Каменица – Кочани. Како што можете да видите и на краткото видео, станува збор не само за чистење на камените одрони, туку и почеток на активности за темелно осигурување на критичните точки.

Заради градежните активности, сообраќајот во текот на денот ќе биде во повремен прекин и во двата правци:

Leave a Reply

Your email address will not be published.