Која мајка сака да си го гледа детето како ѝ умира од дрога (ФОТО+АУДИО)

Судбината на овие две деца чиј живот наместо нагоре кон облаците, одамна се втурнал во амбис, ја делат стотици деца низ Македонија.

Погледнете ја тажната приказна, за која треба секој добро да размисли…

автор: Александра Филиповска

Leave a Reply

Your email address will not be published.