Која е разликата меѓу Ким Кардашиан и обичните луѓе?

Помеѓу Ким Кардашиан и обичните луѓе има неколку значајни разлики, меѓутоа една е навистина посебна.

Ким користи специфична тоалетна хартија 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.