Кочанка нападната и ограбена во својот дом

Кочанка нападната и ограбена во сопствениот дом. Непознато лице на неа и влегло дома синоќа околу 20.00 часот и физички ја нападнал.

Преплашена и без можност да повика помош, жената ги исполнила сите наредби од непознетиот насилник и му дала се вредно што имала кај себе – три златни прстени, мобилен телефон и паричник со 800 денари во неа.

Откако не нашол ништо друго вредно, насилникот си заминал ,а жената повикала полиција. Во моментов се работи на расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *