Конечно ќе се санира ѕидот-ограда околу детската градинка “Бамби” во Македонска Каменица

ЈП Камена Река започна со санација на ѕидот – ограда околу детската градинка “Бамби” која претставуваше опасност за самите деца и граѓаните на Македонска Каменица, кои што се движат во близина на градинката.

viber image5viber image4viber image6viber image1viber imageviber image3viber image8viber image7viber image9

Leave a Reply

Your email address will not be published.