Комплетна куќа за 1.000 евра – од темел до кров

Се повеќе семејства се  одлучуваат за ова алтернативна куќа – колиба. Многу се едноставни за изградба а не чинат многу.

Погледнете…

by ludodobola

Leave a Reply

Your email address will not be published.