Кире Блажевски постигна 38 поени за нова победа на Баскет Кам М-16

Кире Блажевски го „урна“ тимот на Ролинг од Струмица. На гостински терен, Баскет Кам М-16 победи убедливо со резултат 49:78, а Кире Блажевски беше извонреден со 38 постигнати поени.  Никола Орлов додаде 20, а Марио Ристов постигна 10 поени.

Ова беше шеста победа во исто толку натпревари за тимот на Баскет Кам М-16. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *