Каменичанецот Јанче Стојковски ќе биде прогласен за најдобар работник во Истокот

Во петок, во ресторан „Москва“ во Свети Николе, новинарите од Истокот, во состав на ЗНМ, ќе го изберат „Најдоброто во Источна Македонија“. На овој настан, каменичанецот Јанче Стојковски и официјално ќе го добие признанието – најдоброто во областа на трудот, за својата работа во Рудник „Саса“. Меѓу прогласените победници во повеќе категории се и новинарите Даниела Такева, која колегите ја избраа за најдобар новинар-репортер и Горан Лефков, кој доби оскар за истражувачко новинарство.

Генерален спонзор на настанот е Рудник „Саса“ од Македонска Каменица

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *