Каменичанецот Роберт Стојанов дрма во Вардар: Постигна тројка “преку центар”во последната секунда на натпреварот (ВИДЕО)

16.2017 kamenica.mk
Одлечен натпревар на М-20 екипата на КК Вардар против врсниците од КК Спарта. Победа со огромна разлика со конечен резултат 120:50 поени. Каменичанецот Роберт Стојанов одигра одлично во текот на целата игра, а така успеа и да го заврши натпреварот. Во NBA стил, првин со добра обрана успеа да го запре нападот на гостите, а потоа со тројка од преку центар стави печат на одличниот натпревар на вардаровите младинци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.