Каменичанецот Дејан Гошевски повторно во поширокиот состав на Лино Червар

img_20160929_152213

По собирите во Битола и Охрид, Лино Червар в понеделник ќе го одржи третиот репрезентативен собир, овој пат во Велес, во салата „Гемиџии“.

Собирот ќе се одржи на 14 ноември 2016 (понеделник), со почеток во 11:00 часо, а во списокот на селекторот Лино Червар се најдоа имињата на 32 ракометари, кои настапуваа во домашното првенство.

Списокот на Лино Червар:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *