Каменица: ЈОУГД „Бамби“ организира уникатна креативна работилница по повод 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената

04.03.2018 каменица.мк

По повод 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената, ЈОУДГ „Бамби“ – Македонска Каменица организира интересна креативна работилница во која татковците и дедовците, заедно со дечињата ќе изработат подароци или честитки за своите мајки и баби.
Повеќе за оваа креативната работилница, која ќе се оддржи на 06. Март, во вторник од 10 часот, во просториите на ЈОУДГ „Бамби“ Македонска Каменица, прочитајте тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published.